Teci v majici Wings for Life World Run

  • 29.03.2014

Le še dober mesec dni nas loči od največjega globalnega tekaškega tekmovanja Wings for Life World Run! V nedeljo, 4. maja, bo na tisoče udeležencev teklo na 35 trasah po vsem svetu in nekateri bodo pri tem nosili prav posebne majice Wings for Life World Run. Zakaj? Ker se bodo prijavili najkasneje do 6. aprila!

(Foto: Wings for Life World Run)

Vsi, ki se bodo prijavili do nedelje, 6. aprila, kakor tudi tisti, ki so se na Wings for Life World Run že prijavili, bodo v svojem startnem paketu prejeli majico Wings for Life World Run.

4. maja bo ves svet tekel kot eno: na 35 trasah na 6 kontinentih bo na tisoče tekačev startalo ob natanko istem času, ne glede na časovni pas, z enim samim ciljem – pomagati pri iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače. Vse startnine teka Wings for Life World Run bodo v celoti namenjene neprofitni fundaciji Wings for Life, ki v laboratorijih po vsem svetu financira vrhunske raziskave, da bi našla to zdravilo.

Za prijavo klikni povezavo: prijava na Wings of Life World Run

V Sloveniji so svoje sodelovanje potrdili že mnogi, med drugim gorska kolesarka Tanja Žakelj in kajakaš Peter Kauzer, vse udeležence pa bodo pri teku spodbujali ambasadorji dogodka –Dušan Mravlje, Roman Kejžar, Matej Markovič in Jure Košir.

Teka se lahko udeležijo vsi – od popolnih amaterjev do poklicnih športnikov. Tek za razliko od preostalih tekaških tekmovanj namreč nima vnaprej določene razdalje, temveč si jo bodo posamezniki določili sami glede na lastne sposobnosti. Tokrat ne bodo tekli proti ciljni črti, temveč bo ciljna črta lovila njih – v obliki zasledovalnih vozil, ki bodo z vseh lokacij startala pol ure po signalu za start tekmovalcev in postopoma pospeševala. Ko bo vozilo prehitelo posameznega tekača, bo zanj tekmovanje zaključeno in z avtobusom se bo lahko vrnil na izhodišče teka. Če povzamemo: vedeli boste, kje startate, ne boste pa vedeli, kje boste tek končali. S pomočjo kalkulatorja Wings for Life za izračun cilja si lahko izračunate, koliko kilometrov boste približno naredili, preden vas bo prehitelo zasledovalno vozilo.

Tisti, ki se na tek prijavijo do nedelje, 6. aprila, bodo v svojem startnem paketu prejeli majico Wings for Life World Run.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri