Pametna meritev.

  • 12.10.2016

Vendarle se je nekdo spomnil, da običajni metri potrebujejo nadgradnjo. Upogibajo se, ko ni treba, z naporom preštevamo črtice, da odmerimo točno dolžino, potem se pa z jezičkom še zataknejo tja, kamor ni treba, in nam parajo živce.

Bagel smart tape measure (65 evrov) je pametni meter za ljudi z nizko stopnjo potrpežljivosti in z željo po modernizaciji vsakdana. Najprej je tu vrvica, ki deluje kot običajni meter, a omogoča, da merite tudi neravne površine (recimo svoj vamp). Potem je tudi t. i. kolesni način, ko z baglom preprosto drsite po površini in tako izmerite razdaljo, ne glede na ukrivljenost površine. Tretja možnost je daljinsko merjenje z laserjem, ki meri daljše razdalje ali objekte, ki so zelo oddaljeni, zato bi vi siromak sicer morali stopati na stole ali mize, da bi jih dosegli. Nič več siromak, bodite merilni junak! Do sto meritev se shrani v metru, vse pa lahko sproti naložite v pametni telefon, za kar seveda obstaja progamček. Pametni meter se polni z USB-kablom.

Tekst: D. H.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri