Obalna straža (Baywatch)

  • 24.07.2017

Vsi smo sicer vedeli, da tole pri­ haja, ampak nekako se je vseeno zdelo, da se bo na koncu morda vendarle izkazalo za slabo šalo.

(Foto: Profimedia)

 Ker po svoje se zdi skorajda nemogoče, da narediš celove­ černi film okoli tresočih dojk seksi dekleta, ki v počasnem posnetku teče po plaži. A zdaj je tu. Obalna straža, filmska varianta znamenite TV- serije, o kateri svet ve le to, da je v njej nastopala kopica žensk z velikimi joški. In David Hasselhoff. K sreči filmska Obalna straža niti za trenutek ne podvomi o tem, da je lahko le karikatura serije, ker to ni film, ki bi lahko kakorkoli bil več kot le telesna erotika zapakirana v akcijski romp. Zato sta tu Dwayne Johnson za dekleta, ki imajo rade XXL- mišičnjake, in Zac Efron za dekleta, ki imajo rade žepne ver­ zije mišičnjakov. Vse drugo pa je seveda rajc za moške. Tresoče se prsi ostajajo središče tega projek­ ta, naokoli pa se pripeti še kakšna eksplozija, občasen povprečno duhovit dialog in seveda nujno divjanje z vodnim skuterjem.

R: Seth Gordon
I: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario
Ocena: 2

    

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri