To soboto 3. pripravljalni tek na Wings for Life World Run

PRIPRAVITE SE NA SVETOVNI TEK WINGS FOR LIFE S TRIATLONCEM MATEJEM MARKOVIČEM: to soboto, 5. aprila, bo potekal že tretji pripravljalni tek. Tokrat ga bo vodil triatlonec in humanitarec Matej Markovič. Tek bo potekal ob 13. uri v bližini Šmarne gore, primeren je za vse vrste tekačev, od amaterjev do izkušenih ljubiteljev brušenja peta.

Informacije o dogodku
Kdo: Wings for Life World Run
Kje: Šmarna gora, Ljubljana
Kdaj: 05.04.2014 ob 13:00
Cena: Vstop prost
Domača stran: http://www.wingsforlifeworldrun.com/sl/
2 fotografiji v galeriji

Še dober mesec imate na voljo za pripravo na odličen rezultat na WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Povabljeni ste na trening skupaj s triatloncem Matejem Markovičem, ki bo za vas pripravil nekoliko drugačen trening.
Tekaško druženje z Matejem Markovičem je, kot že rečeno, namenjeno tako začetnikom kot dobrim tekačem, saj bodo tekači razdeljeni v skupine, glede na želje in pripravljenost. Zanimiva trasa, nasveti za izboljšanje tehnike teka in odlično vzdušje bodo navdušili tudi tiste, ki še niso otovorili tekaške sezone. Na treningu bo možen tudi test tekaških copat Salomon in preizkus novih modelov CITYTRAIL™. Z malo sreče bo en par lahko vaš!

Matej Markovič
Njegovo življenje spremlja šport v vseh pogledih, a pri vseh projektih ga vedno žene humanitarnost in želja po pomoči. Je idejni vodja humanitarnega projekta »10 krogov za 10 nasmehov« na katerem vsako leto preteče 10 maratonov v 10 dneh in z izkupičkom pomaga socialno ogroženim družinam v Sloveniji. Triatlonec, ki je premagal dvojno dolžino Ironmana, sledi svojemu sloganu Never give up, ki ga spremlja tako v športni karieri kot tudi na osebni življenjski poti.

Prijava na tek 4. maja
Na Wings for Life Worls Run v Ljubljani se lahko prijavite na naslovu www.wingsforlifeworldrun.com, izberete želeno lokacijo teka in postanete eden tistih, ki bodo 4. maja z vsem svetom tekli za tiste, ki tega ne morejo.
Prijava za posameznike: https://www.wingsforlifeworldrun.com/sl/prijava/
Prijava za podjetja (prek navedene povezave se naroči število želenih startnin za svoje zaposlene): http://www.wingsforlifeworldrun.com/sl/kontakt/

Več o fundaciji Wings for Life: http://www.wingsforlife.com/

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri