Spoznaj se z Joss Stone!

  • 24.08.2009

Že veš, da v Slovenijo prihaja Joss Stone? Kaj pa, da jo lahko spoznaš?

SiOL in Adria media bosta petim srečnežem omogočila, da spoznajo Joss Stone! Britanska pevka bo kot osrednja gostja nastopila na SiOL-ovem glasbenem festivalu Vesolje Veselja 4. septembra, ki ga Telekom Slovenije za vse uporabnike SiOL storitev in glasbene navdušence prireja že drugo leto zaporedoma.

Če Joss Stone ne bi radi le gledali na odru, temveč jo tudi v živo spoznali, je to vaša priložnost! Kako?

Prepričajte nas, da ste ravno vi tisti, ki si jo zaslužite spoznati. Pošljite nam pesem, ki ste jo napisali zanjo, videoposnetek vas, ko prepevate vašo najljubšo pesem, oboževalsko stran na Facebooku, ki ste jo ustvarili samo zanjo, blog, ki ga pišete o njej in zanjo, fotografijo umetnine, katere navdih j

e bila ravno mlada britanska zvezdnica, ali kaj drugega – možnosti je neomejeno. Vaše izdelke nam pošljite najkasneje do vključno petka, 28. avgusta, na e-naslov joss.stone@adriamedia.si, pripišite vaše polno ime in priimek ter kontakt, na katerega naj vas v primeru prejema nagrade obvestimo.

Najzanimivejše izdelke bomo tudi objavili v naših tiskanih in spletnih edicijah. Naj se boj za Joss Stone začne! Podrobnejša pravila nagradne igre so objavljena na www.govori.se.

Kdo je Joss Stone, ki bo 4. septembra nastopila v Ljubljani?

Joss Stone je nedvomno ena najbolj vročih glasbenih izvajalk tega trenutka. Njen najnovejši, že četrti, album pri komaj 22-ih letih, Colour me free, je namreč skorajda tik pred izdajo. Ameriški predsednik Barack Obama jo je prosil, da za njegovo predvolilno kampanjo napiše pesem - Governmentalist. Med njenimi oboževalci pa so tudi tisti, ki so jo doslej spremljali le preko TV ekranov.

Joss Stone je marsikaj – talentirana in uspešna pevka, igralka ter predvsem upornica, ki je pogumno izjavila svojo ljubezen do glasbe v nasprotju z glasbeno industrijo, ki se skriva zadaj. Vse od rojstva je vegetarijanka in velika zagovornica pravic živali.

Ko se je pri rosnih 16 letih odpravila na avdicijo v New York se ji ni niti sanjalo, kaj vse jo čaka, pravi. Britanska pevka tega koraka ne obžaluje, saj predstavlja začetek njene uspešne glasbene poti. Kmalu po prihodu v Veliko jabolko, natančneje leta 2003, je izdala svoj prvi album z naslovom The Soul Sessions, ki jo je dobesedno izstrelil med zvezde.

Z njim je skorajda čez noč osvojila ameriško lestvico TOP40, prodali pa so ga v več kot dveh milijonih izvodih. Kmalu sta sledila še album Mind, body & soul, leta 2007 pa še Introducing Joss Stone, s katerim se je, kot pravi sama, najbolj poistovetila. Njen pogum in talent nista ostala neopažena – pri rosnih 22 letih je že dobitnica številnih nagrad, med katerimi ne moremo mimo dveh glasbenih nagrad BRIT in prestižnega Grammyja.

R&b in soul diva, kot so jo označili tudi mnogi glasbeni kritiki, je na odru nastopila že z mnogimi zvenečimi imeni iz sveta glasbe, kot so denimo James Brown, The Rolling Stones, Stevie Wonder, Elton John, Patti Labelle, Mavis Staples, Donna Summer, Smokey Robinson in drugi. Vsestranska Joss pa se preizkuša tudi v igralskih vodah. Prvič se je na filmskem platnu pojavila v filmu Eragon in v priljubljeni britanski nanizanki The Tudors, sprejela vlogo v filmu Snappers.

Je polna energije in načrtov, v kratkem bomo tako lahko prisluhnili že njenemu četrtemu albumu, ki bo nosil naslov Colour me free. Še prej pa jo bomo lahko občudovali v živo na SiOL-ovem brezplačnem festivalu Vesolje veselja, ki se bo 4. septembra od 14. ure dalje odvijal v središču Ljubljane!

Preizkusite se v naši nagradni igri in morda boste med petimi srečneži, ki jo bodo ta večer tudi osebno spoznali!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri