V IstrianTapas bodo na dan mučenikov stregli pravo moško hrano

  • 08.03.2017

Na prvi dan Tedna restavracij bodo v IstrianTapas na svoj račun prišli moški.

Ste naveličani navadnih klobas in suhih sliv ob dnevu mučenikov? Od petka, 10. marca, prvega dneva Tedna restavracij, ki sicer traja več kot en teden, samo za moške ob portoroški promenadi pripravljajo pravo istrsko pojedino. Zakaj bi se mučili s suhim sadjem? Že res, da ste mučeniki, a si ob svoji moški vlogi, pomembnih nalogah, ki jih vsak dan opravljate, zaslužite okusen in krepak obrok. Pa še zdrav povrhu.

Kaj za vas pripravlja Marko Gorela? Pate mangalice s figovo marmelado z domačije Butul, raviole z zelišči z našega vrta, ragu osla in mariniran goveji hrbet z omako dimljenega refoška. Ste že lačni? Naj vas opomnimo - mučeništvo se tudi v sodobnem času ni končalo. Lahko poskusite piranskega brancina in se namučite z lahkotnejšim obrokom. Ali pa enostavno padete pod vpliv vaše žene, ki je veganka, in si privoščite veganski menu in se vsaj na krožniku odpeljete v Vegas. Viva las VEGAN.

Teden restavracij

In namig za predstavnice ženskega spola – kupite svojemu dragemu suhe slive, a da ne bodo mučeniško trpeli, jim pripravite sladko-slani prigrizek, v katerem se suhe slive družijo s krepko, torej moško, slanino.

Okusite delček Istre, okusite delček narave v Tednu restavracij med 10. in 19. marcem. Da ne boste na plaži tisti, ki ne boste vedeli, o čem se pogovarjajo vaši prijatelji, hitro pokličite na 05/692-90-01 in si zagotovite najlepši pogled na morje ali pošljite elektronsko sporočilo na booking@lifeclass.net in si rezervirajte kulinarično popotovanje z okusom moderne Istre s pridihom španskega temperamenta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri