Playboy gourmet: Kamut z morskimi sadeži

  • 21.11.2015

Kamut, ki ga ni treba namakati, skuhamo v osoljeni vodi.

(Foto: Playboy Press)

Na maslu prepražimo na drobno narezan česen, drobljene plodove koriandra, solni cvet, ingver in čili. Dodamo dagnje in kraljevske kozice ter malo teriaki omake in na majhnem ognju pokuhamo. Dodamo narezano korenje, bučke, kalčke in kamut. Zalijemo s sokom polovice limone in malo belega vina ter pokuhamo.

Na koncu potresemo z dobljenimi mandlji in pistacijo. Na jed dodamo še malo peteršilja in rezine češnjevih paradižnikov.

Dober tek!

Sorodni članki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri