Playboy gourmet: Ajdova kaša s šitakami in pikanten vrat divjega prašiča

  • 27.11.2015

V osoljeni vodi skuhamo ajdovo kašo in jo pustimo počivati.

(Foto: Playboy Press)

Na arašidnem olju prepražimo gobe, malo srebrne čebulice in česna, pekočo papriko, kajenski poper in peteršilj. Dodamo ajdovo kašo in premešamo.

Jedi dodamo kislo smetano ali topljen sir. Premešamo in pustimo na toplem.

Vrat divjega prašiča posolimo, popramo, natremo s strtim česnom in gorčico. Meso popečemo na kokosovem maslu. Kašo in meso damo na servirni krožnik, dodamo nekaj lističev peteršilja in prelijemo z malo oljčnega olja.

Dober tek!

Še več receptov najdete v rubriki Playboy Gourmet

Sorodni članki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri