Moško gurmansko doživetje

  • 27.12.2018

Spektakularni razgledi nad prestolnico, kulinarično doživetje s pogledom na čudovit ljubljanski grad, razvajanje brbončic tik pod oblaki in visoko nad mestnim vrvežem. Razvajanje z zdravo, raznoliko, lokalno in sezonsko hrano. Idealna priložnost za zadnje letošnje čisto pravo gurmansko doživetje.

13 fotografij v galeriji

Izkušnja, ki je nočete zamuditi!

Prepustite se kulinaričnemu doživetju, za katerega bo poskrbel šef kuhinje Komnen Bakić,  gostoljuben, karizmatičen in ponosen Črnogorec.

Zakaj ve, kaj vam bo teknilo?

Ker je prepotoval svet, da bi dobil izkušnje v luksuznih restavracijah in prestižnih hotelih. Zadnjih nekaj let živi v Sloveniji, kjer se je posvetil približevanju lokalnemu prebivalstvu. Prisluhnil je vašim željam in raziskal okuse. Ena najpomembnejših zgodb B-restavracije & bara je, da na vsakem koraku skrbijo za potešitev pravih gurmanov. In najdete ga na vrhu hotela InterContinental Ljubljana

Po sveže lokane sestavine na vse konce Slovenije

Sestavine in začimbe so skrbno izbrane, prav tako meso, ki se s premišljeno marinado in počasno, dolgotrajno kuho prelevi v prave gurmanske presežke. Nekaj, kar enostavno morate okusiti, je trenutno najbolj prodajan krožnik restavracije, ki zahteva kar 48-urno predpripravo. Privoščite si svinjski vrat. In če si zaželite še dodatek, ki bo na vas deloval kot kakšen afrodiziak, zaupajte chefu, ki se po najrazkošnejši črni tartuf vedno odpravi naravnost do Istre.

Prespite kot zvezda pod zvezdami

Ogromno je estradnikov, ki so nad kulnaričnim razvajanjem več kot navdušeni in se po čudovitem večeru odločijo še za nočitev. Zakaj si ne bi s prijatelji privoščili popolnega moškega večera, ki se po slastni večerji zaključi s kozarčkom skrbno izbranega konjaka s pogledom na praznično okrašeno prestolnico?

Ideja za poslovno darilo

Če imate na obisku poslovnega partnerja, ki je prišel od daleč in ni navajen na zimo, mu bo zagotovo prijala kakšna pristna slovenska ječmenova kaša z dimljeno svinjino. Chef Bakić je velik ljubitelj mesa in se je sprehodil vse od piščanca iz proste reje z jugovzhodnega dela Slovenije do staranega bržolnega zrezka v kombinaciji s sezonsko zelenjavo z glavne lokalne tržnice. Zato vas v B-restavraciji&baru čaka pravi raj za prave gurmane!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri