Gourmet - stran 2

Renault Espace, nova dimenzija užitkov

Si predstavljate vožnjo, ki je popoln užitek, ki vas povsem prevzame? Novi Renault Espace ponuja prav to, ogromno vznemirljivih občutkov in doživetij...

Playboy gourmet: Pečena pira z mocarelo in puran s čilijem

Piro, ki je predhodno ni treba namakati, skuhamo v osoljeni vodi, dodamo kajenski poper, sušeno žolto trobento, timijan in malo luščenih konopljinih...

Playboy gourmet: Ajdova kaša s šitakami in pikanten vrat divjega prašiča

V osoljeni vodi skuhamo ajdovo kašo in jo pustimo počivati.

Playboy gourmet: Čičerkin tatarec, račje prsi in brusnična omaka

Čičerke nam ni treba namakati. Skuhamo jo v osoljeni vodi.

Playboy gourmet: Polnjeni lignji s proseno kašo, kozice in alge

V slani vodi skuhamo proseno kašo. Kuhano odstavimo in pustimo, da proso vpije odvečno vodo.

Playboy gourmet: Kamut z morskimi sadeži

Kamut, ki ga ni treba namakati, skuhamo v osoljeni vodi.

Playboy gourmet: Osvežilna solata iz leče in pikantne račje prsi

Lečo skuhamo v osoljeni vodi, ki smo ji dodali sušene liste limete in kajenski poper.

Playboy recept: Teletina, ječmenova kaša z jurčki in popečena polenta z bučnim oljem

V osoljenem kropu, ki smo mu dodali malo oljčnega olja, skuhamo polento. Damo jo v model, potresemo s parmezanom in pokapamo z bučnim oljem.

Velik prostor za sanje - Renault Espace se ustavi v Vili Bled

Hm. Kje v Sloveniji poleg največjih gurmanov jedo tudi predsedniki, kralji in druge ekscelence? Playboy je Renault Espace zapeljal do prestižnega...

10 najboljših gostiln sveta

Slovenci ga radi mahnemo v oštarijo na domačo hrano, pa čeprav morda oziroma komaj za odtenek okusnejšo od košte, ki jo tolčemo doma. Že res...

5 receptov za gurmane z začimbami Maestro

Pri Playboyu smo izvohali, da slavni Maestro pripravlja prenovo embalaže svojih izvrstnih začimb, zato nas je seveda zamikalo, da jih vzamemo...

Recept: Teletina s parmezanom in pire krompirjem

Dober stejk ali pečenka sta lahko uvod v marsikaj zanimivega. V Mercatorjevih mesnicah najdete široko izbiro najboljših kosov mesa in mesarji...

Gurmanska poslastica: Račja terina

Odlična hladna predjed. Kot ohlajeno se terino ponudi v modelu ali narezano na rezine.

Goveji file z naravno zeliščno omako

Odlični goveji zrezek z doma pripravljeno zeliščno omako.

Ideja za gurmansko večerjo: Kunčja stegna, polnjena s slivami

Povezava sliv in kunčjega mesa poskrbi za ognjemet arom.

Suši, mali objekt poželenja

Vodnik po božanski hrani daljnovzhodnega izvora, ki si je domovinsko pravico izborila tudi pri nas.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri