Gourmet - stran 2

Renault Espace, nova dimenzija užitkov

Si predstavljate vožnjo, ki je popoln užitek, ki vas povsem prevzame? Novi Renault Espace ponuja prav to, ogromno vznemirljivih občutkov in doživetij...

Playboy gourmet: Pečena pira z mocarelo in puran s čilijem

Piro, ki je predhodno ni treba namakati, skuhamo v osoljeni vodi, dodamo kajenski poper, sušeno žolto trobento, timijan in malo luščenih konopljinih...

Playboy gourmet: Ajdova kaša s šitakami in pikanten vrat divjega prašiča

V osoljeni vodi skuhamo ajdovo kašo in jo pustimo počivati.

Playboy gourmet: Čičerkin tatarec, račje prsi in brusnična omaka

Čičerke nam ni treba namakati. Skuhamo jo v osoljeni vodi.

Playboy gourmet: Polnjeni lignji s proseno kašo, kozice in alge

V slani vodi skuhamo proseno kašo. Kuhano odstavimo in pustimo, da proso vpije odvečno vodo.

Playboy gourmet: Kamut z morskimi sadeži

Kamut, ki ga ni treba namakati, skuhamo v osoljeni vodi.

Playboy gourmet: Osvežilna solata iz leče in pikantne račje prsi

Lečo skuhamo v osoljeni vodi, ki smo ji dodali sušene liste limete in kajenski poper.

Playboy recept: Teletina, ječmenova kaša z jurčki in popečena polenta z bučnim oljem

V osoljenem kropu, ki smo mu dodali malo oljčnega olja, skuhamo polento. Damo jo v model, potresemo s parmezanom in pokapamo z bučnim oljem.

Velik prostor za sanje - Renault Espace se ustavi v Vili Bled

Hm. Kje v Sloveniji poleg največjih gurmanov jedo tudi predsedniki, kralji in druge ekscelence? Playboy je Renault Espace zapeljal do prestižnega...

10 najboljših gostiln sveta

Slovenci ga radi mahnemo v oštarijo na domačo hrano, pa čeprav morda oziroma komaj za odtenek okusnejšo od košte, ki jo tolčemo doma. Že res...

5 receptov za gurmane z začimbami Maestro

Pri Playboyu smo izvohali, da slavni Maestro pripravlja prenovo embalaže svojih izvrstnih začimb, zato nas je seveda zamikalo, da jih vzamemo...

Recept: Teletina s parmezanom in pire krompirjem

Dober stejk ali pečenka sta lahko uvod v marsikaj zanimivega. V Mercatorjevih mesnicah najdete široko izbiro najboljših kosov mesa in mesarji...

Gurmanska poslastica: Račja terina

Odlična hladna predjed. Kot ohlajeno se terino ponudi v modelu ali narezano na rezine.

Goveji file z naravno zeliščno omako

Odlični goveji zrezek z doma pripravljeno zeliščno omako.

Ideja za gurmansko večerjo: Kunčja stegna, polnjena s slivami

Povezava sliv in kunčjega mesa poskrbi za ognjemet arom.

Suši, mali objekt poželenja

Vodnik po božanski hrani daljnovzhodnega izvora, ki si je domovinsko pravico izborila tudi pri nas.