Moško gurmansko doživetje

Spektakularni razgledi nad prestolnico, kulinarično doživetje s pogledom na čudovit ljubljanski grad, razvajanje brbončic tik pod oblaki in visoko nad mestnim vrvežem. Razvajanje z zdravo, raznoliko, lokalno in sezonsko hrano. Idealna priložnost za zadnje letošnje čisto pravo gurmansko doživetje.

Izberite najboljše slovenske restavracije

Ste ljubitelj dobre hrane in bi svoji najljubši restavraciji podelili tudi kakšno točko v izboru za najboljše? Potem morate sodelovati v letošnjem...

Za nami je kulinarični vrhunec zime

Gourmet Cup Ljubljana, se je s tretjo izvedbo približal zastavljeni dolgoročni viziji in strategiji – uveljaviti se kot najpomembnejši kulinarični dogodek...

Izbor najboljših restavracij v Sloveniji

Novo priznanje za Hišo Franko in slovensko kulinariko.

V IstrianTapas bodo na dan mučenikov stregli pravo moško hrano

Na prvi dan Tedna restavracij bodo v IstrianTapas na svoj račun prišli moški.

Chef Janez Bratovž: »Plave ribe so bolj zanimive«

Če mislite, da naslov po plejbojevsko namiguje na reklo, da imajo moški raje plavolaske, naj vas razočaramo: šef Janez Bratovž, ki kuha pod simbolom...

Gurmanski obisk v restavraciji Aviator

Peljemo se na gurmanski obisk. Ne zmenimo se za Portorož in Sečo, Playboyeva ekipa se zapelje še mimo živopisnih Sečoveljskih solin do portoroškega...

ZDP-189, japonsko-slovenski nož, ki bo osvojil svet

Nož ki na edinstven način povezuje japonsko tradicijo izdelave in vzdrževanja jeklenih nožev s sodobno kulinariko zahodnega sveta. Čas romanov...

Pravi London ob vrčku piva!

Mesta se v zadnjih letih bliskovito spreminjajo in številni opevajo multikulturno preobrazbo velikih evropskih prestolnic, s katero pa izumira...

Mojstrovine z ostrim robom

Kratka zgodba o tem, kako je odklenkalo vladavini topih nožev v slovenskih kuhinjah in kako je pohančku s pomfrijem odneslo gurmansko krono.

Dan za mini in maksi užitke

Oba sta preveč posebna, da bi zadovoljila vsakdanji okus – mini countryman in restavracija Capra sta bila ustvarjena za tiste, ki radi, četudi le...

Vsestranski zaklad narave

Nekoč je veljala za sveto, saj je bila darilo bogov. Z njo so zapečatili obljube in sklepali kupčije. Seveda govorimo o soli, vsestranskem zakladu...

Noro okusna in zabavna izkušnja v okrepčevalnici Luda

Na Poljanski cesti 11 stoji Luda. Za Ludo stojita Luka Nagode in Urška Dvoraček. Kuharja, ki pripravljata točno takšno hrano, kot jo najraje...

ii_ok_03_04_2015-88

Odprta kuhna 2016

Četrto leto zapored se s prihodom pomladi na Pogačarjev trg v Ljubljani vrača tudi Odprta kuhna. Otvoritev največjega in med zvestimi okuševalci...

divino

Dnevi japonske kuhinje v diVinu

Med 25. in 30. januarjem  restavracija diVIno v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja gosti dneve japonske kuhinje. Uživajte v mojstrovinah chefa...

Seksi medaljoni, kot jih pripravi piarovec s kuhalnico Simon Šketa

Slastni so videti že med pripravo, še bolje pa primerno pečeni na krožniku.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri