Na zabavi ob praznovanju 15-letnice slovenskega Playboya

  • 01.06.2016

Zbrali smo se na terasi restavracije diVino in uživali v lepi obletnici in ob še lepših dekletih. Ujemite nekaj utrinkov z zabave, vsa dekleta pa vas že čakajo v posebni ediciji Playboy Special - Sanjska dekleta

(Foto: Pimož Predalič, Igor Zaplatil)

89 fotografij v galeriji

Na predvečer meteorološkega poletja smo se zbrali v Kristalni palači na terasi vrhunske restavracije diVINO in v družbi izbranih gostov in številnih Playboyevih sanjskih deklet, ki so se radostno spogledovale z osvetljenim poskočnim supermalčkom znamke ABARTH, nazdravili ob 15-letnici slovenskega Playboya.

15 let Playboya Slovenija

Zabava je lebdela na zvokih plesne glasbe in nepozabne Nine Pušlar. Uživali smo v okusih premium COCKTE BLACK TONIC, ki smo jo srebali iz skrivnostnih črnih stekleničk, vročekrvni so se hladili s pivom PAULANER, številni uživali v cvetlici žlahtne kapljice VINAKOPER in v koktajlu JOHNNIE  WALKER z novo brezalkoholno osvežilno pijačo SENSATION. Za lakoto so s specialitetami poskrbeli v diVInu. Ob prisotnosti OLIMPIJSKEGA KOMITEJA SLOVENIJA smo se razgreto pogovarjali tudi o bližnjih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru. Nekateri so se razvajali sedeči na luksuznih zofah UNOPIU.

Ob 15-letnici smo seveda nazdravili naši posebni številki, SPECIALU SANJSKA DEKLETA, ki je izšla prav na dan zabave in vas čaka pri vašem najbližjem prodajalcu revij. V specialu smo zbrali 32 sanjskih slovenskih deklet, kar je izbor od vseh 120, kolikor jih je fotograf Aleš Bravničar v pretekli dekadi predstavil našim bralcem in bralkam v priljubljeni rubriki na začetku revije.

Nataša Naneva in Aleš Bravničar

Božanska Nataša Naneva, ki krasi naslovnico posebne izdaje, se je uredniku Playboya Borut Omerzel in fotografu Alešu Bravničarju pridružila pred mikrofonom in radostno povabila dekleta, da morajo nujno, če tega še niso, izkusiti čudovito izkušnjo članstva med Playboyevimi sanjskimi lepoticami. Urednik in Aleš sta Nataši podarila velikanski šopek vrtnic konceptne cvetličarne BOX OF LOVE. Enak šopek je od urednika prejela tudi prelestna Nina Pušlar. Goste je razvajal tudi L'OCCITANE. Zabavali smo se v odlični družbi!

Mimogrede, ker vemo, da se sprašujete - avtomobil znamke ABARTH smo na teraso dvignili z močnim dvigalom podjetja Šušteršič

Dvig avtomobila na teraso diVino

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pritje alkohola lahko škoduje zdravju!

Playboy Party - 15 let

Sorodni članki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri