V Kranju premiera filma Na kanto

  • 26.11.2013

V kino je prišel NOV slovenski športno-izobraževalni film NA KANTO! (THE EDGE!), posnet po knjižni uspešnici "NA KANTO!" Sandija Murovca - Murija, enegaa najboljših demonstratorjev smučanja pri nas in utemeljitelja tehnike UPS. 

Na premieri je bil tudi Playboy. Kratek povzetek: NAVDUŠENI SMO! In napovedujemo, da bo Murijev film najmanj evropska uspešnica. Če vas smučanje količkaj zanima, si film morate ogledati, saj boste povsem zapopadli razliko med staro tehniko, s katero je šarmantno vijugal po belih strminah legenda Bojan Križaj, in novo 'krivinsko', s katero vlada Tina Maze. Nemara se njena velika superiornost skriva prav v prvinah, ki jih je pridobila z Murijevo tehniko UPS. Vam pa Muri obljublja, da s praktičnim tečajem UPS-tehnike smučanja usvojite vse bistveno za varno in užitkov polno smuko v dveh do treh dnevih. Dodajmo samo še to, da je produkcija filma vrhunska, na ravni najboljših športno-izobraževalnih filmov sploh. Bravo, Muri!

3 fotografije v galeriji

Sandi MUROVEC je zunanji član ekipe Team to Amaze, odgovoren za iskanje rezerv v Tinini tehniki. O tem in lastnih občutkih v uvodu filma spregovorita tudi Tina MAZE in Andrea MASSI.

Film je posnet po istoimenski knjigi in govori o vadbi sodobne tehnike alpskega smučanja, ki temelji izključno na izkoriščanju prednosti novodobnih smuči. O tem, kako ga izkoriščajo pri lastnem treningu in nadgradnji lastne smučarske tehnike, v filmu spregovorijo tudi Tina Maze, Andrea Massi, Pavel Grasic, Nika Fleiss.

Tina Maze in Andrea Massi spregovorita v uvodnem delu filma, vsak s svojimi pogledi na sodelovanje oz. trening osnov tehnike današnjega smučanja. Tovrstna vadba jeizjemno občutljiv del nadgradnje tehnike in iskanja rezerv vsakega, še tako vrhunskega tekmovalca. Muri pravi: "Sodelovanje z ekipo TEAM TO AMAZE traja od samega začetka oz. nastanka ekipe in vesel sem, da smo se v vsem tem času očitno vsakič odločali za prave korake."

Slovenska Premiera filma, za katerega veliko zanimanja kaže tudi tujina, je bila 22. novembra ob 20.30h v Planetu TUŠ v Kranju. Premiere so se udeležili tudi vsi ustvarjalci filma, številni znani Slocvenci in športniki ter estradniki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri