Čas za nagrade ...

  • 05.01.2009

Glasovanje za Playboyevo dekle leta 2009 je v polnem teku. Objavljamo nagrajence.

6 fotografij v galeriji

1. teden: Igro Fifa Street 3 za Playstation 3, ki jo podarja podjetje Colby, dobita Boštjan Pohlin iz Domžal in Jakup Tavrlani iz Bohinjske Bistrice

2. teden: igro Burnout Paradise Vasja Klun iz Ankarana, zvočnike Logitech Pure-fi Express Plus pa Gregor Lipič iz Maribora

3. teden: Helena Seklič iz Šoštanja prejme igro NHL 09, ki jo podarja podjetje Colby; Matej Rotar pa prejme brezžične zvočnike Pure-Fi Mobil podjetja Logitech

4. teden: Grega Surjan z Bleda prejme pc igro C&C: Red Alert 3 podjetja Colby, Miha Tavčar iz Ljubljane pa QuickCam E3500 podjetja Logitech.

5. teden: Grega Ječnik iz Podnarta prejme Colbyjevo beležko Wall-E, Miha Tavčar iz Ljubljane pa Logitechovo QuickCam for Notebooks.

6. teden: Kristijan Baloh iz Maribora prejme Colbyjevo beležko Wall-E, Slavko Čepin iz Ljubljane pa Logitechovo QuickCam Vision Pro.

7. teden: Andrej Safhalter iz Maribora prejme Colbyjevo beležko Wall-E; Sebastian Justin iz Ljubljane pa Logitechovo tipkovnico Wave.

Nagrajencem iskreno čestitamo, nagrade boste prejeli po pošti.

Nagradna igra se nadaljuje, zato sodelujte! Nagrade podeljujemo vsak teden. Več si lahko preberete tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri