Zabavni dekliški duet Garfunkel and Oates odkrito zapoje o seksu, ki ne krši pravil Biblije

  • 27.06.2013

"Hvala Bog, ker si mi dal luknje, med katerimi lahko izbiram," zapojeta.

Njun album: zdrsljivi, kadar vlažni (Foto: Elisabeth Caren / www.garfunkelandoates.com)

Duet Garfunkel and Oates vključuje dve znani hollywoodski dekleti. To sta Kate Micucci, drobna črnolaska, ki ste jo verjetno videli v TV seriji Mladi zdravniki (Scrubs) ali pa v odlični komični seriji The Big Bang Theory in Riki Lindhome, znan obraz filmov in televizijskih serij - med drugim je nastopila v serijah Zdravnikova vest (House), Midve z mamo (Gilmore Girls) in The Big Bang Theory.

Duet Garfunkel in Oates sta dekleti ustanovili leta 2007, ustvarjata pa izključno komične folk komade, ki se norčujejo iz vsakdanjih kapric, družbenih nesmislov in, po potrebi, religije.

Tokratni komad, pospremljen z zgovornim videospotom, sporoča, da so pri pisanju Biblije spregledali opcijo, s katero je moč zaobiti pravilo "nič seksa pred poroko" in še vedno zadovoljiti svojega partnerja: analni seks. "To je seks, ki ga Bog ne vidi," izvemo iz te duhovite pesmi.

Praksa, dobro poznana vernim dekletom, ki se sicer "šparajo" za poroko, ima sedaj svojo glasbeno podlago. "Trik, s katerim ga zadovoljim, ne da bi končala v peklu," pojeta dekleti, če malce nerodno prevedemo sicer popolnoma rimajočo pesmico. "Ker nisem brezbožna cipa, bo moral priti od zadaj. Tako bi želel Jezus."

Dekleti se ne bojita preklinjati, zato je tematiki primerno, besedilo tudi nadvse sočno. Pa zbogom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri