Tehnologija: Evolucija navideznega seksa

  • 09.11.2007

Japonsko podjetje Daihaku, specializirano za izdelavo posteljnih igračk, je po besedah Šigemicuja Mota, predsednika podjetja, ustvarilo izdelek, ki bo za vedno spremenil masturbacijske tehnike. "Lahko zatrdim, da je izdelek revolucionaren," je še dejal gospod Moto.

(Foto: *)

Pogruntavščina se imenuje takumi, deluje pa tako, da se elektronski signali na videoposnetku izmenjujejo z motoričnimi odzivi v izdelku, tako da se akcija, ki jo uporabnik gleda na zaslonu (torej pornofilm), občuti tudi na udu.

Izdelek je namenjen izključno moškim. Nastavi se ga na erekcijo, nakar vgrajeni motorčki simulirajo dejanje v filmu. Občutki variirajo od prijema z dvema prstoma, lizanja konice in božanja do močnega sesanja in premikov ustnic. Ljudje, ki so takumi preizkusili na sejmu v Las Vegasu, so nad učinkom navdušeni.

Takumi bo na japonskem trgu letošnjega decembra, pričakujejo pa nadgradnje, ki bodo tehnologijo v igrački še izboljšale. Cilj podjetja Daihaku je z uporabo elektronskih signalov filma ponuditi najboljši navidezni seks na svetu.

Podrobnosti na Mainichi Daily News.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri