Šola smučanja za slovenske lepotice. Že drugič!

  • 12.02.2013

Kaj se dogaja, ko se na zasneženem Krvavcu snidejo številne slovenske misice?

Lepota na snegu (Foto: SZJ)

2 fotografiji v galeriji

Dogaja se šola smučanja, ki bo letos ponovno potekala na Krvavcu in sicer od 15. do 17. februarja. V prvi vrsti je Miss Slovenije 2011 Lana Mahnič Jekoš.

Lanskoletna prva šola smučanja za lepotice je požela izjemen uspeh. Letos je zato odziv še večji in tako bodo na bele strmine kar drle najlepše Slovenke, ki jih bodo v roke prijeli odlični smučarski trenerji, med katerimi sta tudi Luka Štumberger in Jaka Reboj.

V polni smučarski opremi bodo svoje smučarsko znanje letos nadgradile Živa Viktorija Turk - Miss Športa 2011, Lea Perovšek - Miss Športa 2010, Eva Jagodič - Miss Universe 2011, Kim Rebecca Lekše - Miss Earth 2011, Mirela Korač - Miss Universe 2009 in Marika Savšek - Miss Universe 2010.

Vsi udeleženci šole smučanja bodo deležni lekcij iz najnovejše smučarske tehnike UPS, popoldnevi pa bodo prihranjeni za raznovrstne aktivnost. Med drugim sankanje, mi pa bolj upamo, da bo izredno sončno vreme in da se bodo katere od zgornjih udeleženk morda raje odločile za sončenje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri