Nina Šušnjara je videti čudovito kot ambasadorka elitne avtomobilske znamke Jaguar

  • 20.11.2015

Tako fina avtomobilska znamka kot je Jaguar ob sebi potrebuje primerno ambasadorko. Izbrali so Nino Šušnjaro in nam se zdi ta odločitev naravnost odlična. In imamo tudi foto dokaze!

(Foto: AM)

4 fotografije v galeriji

Po New Yorku se zgodba znamke SUSNYARA nadaljuje. Tokrat ob boku dveh čudovitih jeklenih lepotcev, prestižnega novinca med poskočnimi Jaguarji, zapisanega pod model XF, ob njem pa še dodelani zapeljivec XE. Tega slednjega bo zdaj naokoli vozila tudi Nina, ki je postala ambasadorka znamke Jaguar.

Snidenje teh dveh znamk, teh dveh imen, je vsekakor dokaz, da se koncept vrhunskega oblikovanja poenoti na vseh platformah. Da je pomemben predvsem navdih, ki se ga potem dopolni s čusti. Kar nastane, pa naj bo to avtomobil, na katerega prisegajo ekscelence, ali pa modni presežki, ki navdušijo doma in v tujini, je na koncu vendarle oprijemljiv dokaz, da je ustvarjalna sla omejena le z neskončno domišljijo. In predanostjo izdelku. Zato se ime , eno ob drugem, vidi kot smiselno sodelovanje.

SUSYNARA in Jaguar

Dogodek, kjer se je dalo uživati v vsem povedanem, se je imenoval AFT'R NEW YORK in se je pripetil v prostoril Situle. Tu se je razodela nadgradnja vizije in preporoda nove blagovne znamke v sožitju s tradicijo že obstoječega, mogočnega brenda. Pokukajte v galerijo in si spočijte oči na vsej tej lepoti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri