Naj vam ekscentrični milijonar John McAfee razloži, kako odstranite McAfee antivirusni program

  • 20.06.2013

Milijonar se je posnel kar sam, da nam pokaže, kako majhni smo.

"Oprostite, ker je moj program blokiral vaše porniče. Težavo rešim takoj, ko izkoristim tele prostitutke..." (Foto: John McAfee @ YouTube)

Minilo je že več kot 15 let, odkar je John McAfee imel kakršen koli opravek z antivirusnim programom McAfee. Sedaj živi na ogromni parceli v Belizeju v Centralni Ameriki, obdan z vojsko osebnih stražarjev in prostitutk.

Pred leti so ga v Ameriki iskali v povezavi z umorom njegovega soseda, zato je pobegnil na Gvatemalo. Gospod je, milo rečeno, nor.

Kako zelo nor je, so pisali celo v publikaciji Wired - novinar članka je bil med drugim med obiskom pri McAfeeju, primoram gledati, kako se frajer igra rusko ruleto. McAfee tudi pravi, da je verjetno na 30-letnem drogeraškem tripu... kanta za droge, resno.

John McAfee
John McAfee na eksotičnem Belizu, obdan s telesnimi stražarji (to so tisti fantje z jurišnimi puškami v rokah), prostitutkami (to so vsi ostali) in psom. Dolgčas mu ni. Vir: Brian Finke @ Wired.com

No, le poglejte njegov video... in se nasmejte. Oziroma, kakorkoli bo že odreagiral vaš um na tole čudovito čudaškost, ki med drugim vključuje sočne kletvice, snifanje koke in drgnjenje v naročju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri