Lepa Maša na lepi barki

  • 09.12.2016

Playboyeva lepotica sede v helikopter in odleti na snemanje v Istro. Tam jo čaka barka, skiper in Playboyeva ekipa. 

Lepa Maša na lepi barki (Foto: Urška Košir)

2 fotografiji v galeriji

Nekega lepega jesenskega jutra je naša ekipa pospremila novo Playboyevo dekle v Aero klub Zagorje, kjer se je mična Maša napakirala v helikopter in v varnem spremstvu kapitana Tomaža Kralja iz podjetja Helicop odletela na snemanje v Istro. Tako, s stilom, kot pritiče Playboyevim lepoticam. Ob morju jo je že čakala kompletna Playboyeva ekipa, poleg pa še prestižna slovenska jahta Seafaring, na kateri smo v družbi skiperja Luke Kepca in morske sirene Maše skupaj preživeli čudovit dan. Vas zanima, kaj smo tam lepega ustvarili? Prelistajte ravo izšlo revijo Playboy vse do njene zlate sredine ...

Ustvarjalno ekipo so sestavljali fotografinja Urška Košir, asistenta Erik Šifrer in Jaka Jaklič iz podjetja Mides design, za masko je poskrbela Ana Maria Ferbežar, učenka Jasne Oklešen in njenega Carpus make up centra, frizuro je oblikoval Sašo Dekleva za Deklevart, zakulisni video pa sta posnela in uredila Borij Levski iz Leones production in Teotim Logar, član produkcijske ekipe 3Pi.

Ekipa:

Video: Borij Levski/www.leones.si & Teotim Logar
Kreativno vodstvo: Urška Košir
Asistenta: Erik Šifrer in Jaka Jaklič
Maska: Ana Maria Ferbežar
Frizura: Sašo Dekleva
Stiliranje: Sonja Rigler

Lepa Maša na lepi barki

Sorodni članki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri