Kavarniški literarni ReUnion kot ga še ni bilo

  • 08.04.2015

Bliža se najbolj privlačno drugačen literarni večer doslej. Takšen kot ga še niste doživeli poprej. Kjer se bo knjiga prepletala z igro in igra z interakcijo. Kjer bomo mi, občinstvo, tisto, ki bo soustvarilo nove nastajajoče zgodbe.

Na večeru literarnega freestyle-a pod taktirko Maje Martine Merljak in Aleksandre Balmazovič, se bo v Kavarni Union v četrtek, 9.4. ob 20. uri umetnost zgodila spontano, tukaj in zdaj. Občinstvo bo izbiralo delčke zgodbe, na podlagi katerih bodo priznani slovenski avtorji kreirali celoto. Novo zgodbo o ljubezni in erotiki, ki je tudi tematika večera.

Z vami bodo soustvarjali:

- koordinator in krojač dogodka Matjaž Pikalo

- Avtorji zgodbe: Rok Trkaj, Bernarda Jeklin, Norma Bale, Lenart Zajc

- Igralci zgodb Nina Ivanič, Nenad Nešo Tokalič ter Jan Bučar.

- Slikarski krojač zgodbe: Milan Todič

- Maestro in urednik glasbene podlage: Hegler Dejan

- Režija: Maja Martina Merljak in Aleksandra Balmazovič

Literarni ReUnion se zgodi enkrat mesečno, pod taktirko igralskega dueta Maje Martine Merljak in Aleksandre Balmazovič, ki bosta v goste vabili svežino, abstraktnost, fantastiko, preroditelje, avantgardiste ... skratka umetnike & umetnost!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri