Film: Očka brez načrta

  • 21.03.2008

Torej, imeli smo smešno deklico, ki je hotela zmagati na lepotnem tekmovanju v Little Miss Sunshine. Imeli smo mentalnega bolnika, ki se bojuje za pravice svoje hčerke v Moje ime je Sam. Imeli smo celo tri bebave tepce in otroka. Korak naprej je očitno robusten igralec ameriškega nogometa, ki na vrat faše hčerko, za katero še nikoli ni slišal.

Gre za še eno v vrsti komedij, kjer oče nima pojma, kaj naj počne z novo dobljenim otrokom. Toda ta odnos nikakor ni kompleksno zastavljen, tako kot to izvaja morda Nicholas Cage v filmu Matchstick Men. Očka brez načrta je vendarle le preprosta, sončna, neposredna komedija, ki združuje dva sicer res nekompatibilna svetova – odločilne trenutke v športni karieri in otroški balet. Kljub pričakovanemu koncu vas morda nasmeji vsaj ta zabavna kombinacija.

Film je režiral Andy Fickman, igrajo pa Dwayne Johnson (poznan tudi kot The Rock), Madison Pettis in Kyra Sedgwick. Na rednem kino sporedu je film od četrtka, 20. marca.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri