Film: G-Force

  • 13.08.2009

Zakaj so animirani filmi zadnje čase bolj uspešni kot igrani?

G-Force stavi na popolnoma enostavne elemente – simpatične živalice, grafično animirane in postavljene v realistično posneto okolje s pravimi igralci. Nekaj za vsakogar, torej. Ali pač ne? Jerry Bruckheimer (ki se je podpisal pod Pirate s Karibov in televizijsko serijo C.S.I.) je prepričan, da z velikim budžetom lahko zapolniš vsa pričakovanja.

Živali že dolga leta uporabljajo za pomoč v vojnih časih: golobi pismonoše, psi zasledovalci, delfini, ki iščejo podvodne mine. Korak naprej v tem miksu filma in animacije so zdaj živali malce niže na prehranjevalni lestvici – morski prašički, muha in krtek, vsi opremljeni z vrhunsko vohunsko tehnologijo.

Okej, film je pravzaprav resda bolj družinske narave, a je obenem prvi 3D-film producenta Jerryja Brucheimerja, Jerry pa zagotavlja le privlačne stvari: odbito glamurozne efekte, množične eksplozije, napeto akcijo in bister humor.

Film G-Force prihaja na velika platna 13. avgusta. Napovednik in informacije dobite na uradni strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri