6 zabavnih citatov nekdanjih akterjev ameriškega nogometa

  • 13.11.2012

V ligi NFL se igralci veliko zaletavajo drug v drugega. Rezultat so te precej nevsakdanje misli.

 

(Foto: Christian de Araujo / Shutterstock)

"Profesionalni nogomet je kot nuklearna vojna. Tu ni zmagovalcev, so samo preživeli." - Frank Gifford, upokojeni igralec, ponudi eksplozivno analogijo.

"Jaz sem velik že odkar sem majhen." - William Perry, ki se je v času svoje NFL kariere naokoli potikal z nadimkom The Refrigerator - Hladilnik, se spominja časov, ko je bil majhen, ampak ne zares.

"Ofenzivni igralci so največji igralci na igrišču, večji so kot vsi ostali igralci in to jih naredi za največje na igrišču." - John Madden, nekdanji trener in napovedovalec, razloži zakaj so največji večji od manjših.

"Rad bi šprintal 1000 ali 1500 jardov. Karkoli bo prej." - George Rogers, nekdanji igralec, o tem, da je dolžina zelo relativen pojem.

"Nikomur v nogometu ne bi smeli reči, da je genij. Genij je človek, kot je bil Norman Einstein." - Joe Theismann, nekdanji igralec, verjame, da ima Albert še bolj genijalnega brata, ki mu je očitno ime Norman.

"Želim si, da celotno sezono mislite na samo ENO besedo. Na ENO samo in EDINO besedo: Super Bowl." - Bill Peterson, nekdanji trener, za katerega imamo le dve besedi: terapija.

Burleska pa ne bi bila popolna z...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri