Zgodilo se je v službi

  • 21.02.2008

Ko si v službi, ti misli rade odpotujejo. Sploh, če se ti čez pisarno nasmehne simpatična sodelavka. Harlequin Romance Report, obširna anketa, v kateri je sodelovalo kar 3000 ljudi, poroča, da je 32 odstotkov vseh žensk in 33 odstotkov vseh moških že spalo s kolegom/kolegico iz službe. "Romanca na delovnem mestu je bila zame resničen šok, ker sem mislila, da je to tabu," pravi Marleah Stout, soizvršna urednica 19-letnega poročila z naslovom Confessions ('izpovedi').

(Foto: *)

V Harlequinovi anketi so odgovori in priznanja razvrščeni v kategorije, ki zajemajo sedem osnovnih grehov: ponos, zavist, lenoba, jeza, požrešnost, poželenje in pohlep. V oddelku poželenja 61 odstotkov vprašanih žensk prizna, da so bile kdaj zaljubljene v sodelavca. Poželenje po sodelavki pa je gojilo 57 odstotkov vprašanih moških.

Še en citat, izbran med priznanji: "Šef me občasno peca in jaz tega nedvomno ne preprečujem ... karkoli je pač potrebno, da napredujem." In še: "Svojega moža sem enkrat prevarala z najinim prijateljem in mi je bilo tako dobro, da sem šla potem k njemu še parkrat."

Več statističnih podatkov in ustnih priznanj pa v The Star.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri