Zgodbe in recepti iz dalmatinske kuhinje

  • 29.03.2010

Eden najplodnejših gastronomskih pis­cev z našega konca Evrope, gospod Veljko Barbieri, je nedolgo od tega izdal novo knjigo.

(Foto: Ivana Krešić)

Priča o dalmatinskoj kuhinji (Pripoved o dalmatinski kuhinji) prinaša zgodbe in več kot 400 receptov za predjedi, juhe, riževe jedi, testenine, zelenjavno, mesno in ribjo jedačo ter sladice. Ali vestni zapisovalec dalmatinskega izročila se je tokrat podal še nekoliko dlje: vključil je prigode iz sodobnih sredozemskih kuhinj ter dodal nekaj skrivnosti novih kuharskih šol.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri