Zdravljenje mačka

  • 17.09.2009

Alkoholnega mačka se jutro potem lahko lotite na različne načine.

(Foto: Shutterstock)

V ameriškem Playboyu se je avtor Dan Dunn posvetil agresivnim metodam zdravljenja alkoholnega mačka. John Steinbeck je nekoč rekel, da je v svojem divjem življenju mačka sprejemal kot posledico, in ne kot kazen. Če živiš divje življenje, se ti pač nekje pozna. Dan Dunn to nadaljuje s člankom, posvečenim čisti kurativi.

Najprej je pomembno, da ne paničarite. Predvsem takrat, ko po prevelikem zaužitju alkohola določeni deli telesa delujejo neodvisno od vaše volje. Le recite si, da ima vaše desno oko razlog, zakaj se noče odpreti.

Potem svetuje marihuano. Pravi, da če pomaga ljudem na zdravljenju s kemoterapijo, potem neki alkoholni maček nedvomno nima pogojev, da se ji upira.

Klin se s klinom zbija, kajne? Dan Dunn se strinja in vam svetuje klin v obliki koktajla z vodko, katerega trik je, da se le napijete ven iz mačka, ni pa dovolj, da dobite dvojno povračilo slabosti.

Hidratacija. Vode ni nikoli dovolj.

Seks. Dan pravi, da če je le mogoče s kom drugim kot sami s seboj.

Jajca, šunka in toast. Dober in kakovosten obrok pomaga srkati strupe iz vašega telesa.

Kava. Magični kofein, ki pomaga proti glavobolu.

Hladen tuš. Ker zoži kapilare in ublaži bolečino.

Podrobnosti na uradni strani revije Playboy.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri