Z molitvijo do boljšega seksa

  • 07.09.2009

Pred seksom – molitev!

Londonska katoliška organizacija Catholic Truth Society je izdala posebno knjižico, v kateri na štiriinšestdesetih straneh bodrijo sveže poročene žene, da pred spolnim občevanjem zmolijo kakšen očenaš. Predlagane molitve naj bi v par vnesle božjo ljubezen in tako spolnost naredilo nežnejšo, partnerja pa bolj zvesta, odklonska do varanja in opravičujoča, ko je to treba.

Molitev naj bi odprla njuna srca za dobroto, cerkev pa komentira, da je takšna molitev pogumna in dobra. Duhovnik Paul Hendricks pravi, da je sicer idealistično pričakovati, da Bog biva v srcu vsakega razmerja med možem in ženo, da pa je za cerkev pomembno sprejetje zakona in družinskega življenja.

Knjiga vsebuje molitve za vsako stopnjo zakonskega in družinskega življenja, od zaroke, načrtovanja družine, nosečnosti do skrbi za otroke v poznejših letih.

Poroča Ananova.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri