Vsi Playboyi na enem mestu

  • 24.05.2011

Prvič v zgodovini imate lahko prav vse številke ameriškega Playboya.

Od prve dragocene številke z Marilyn Monroe iz daljnega decembra 1953 pa vse do decembra 2009 – in vse številke vmes. To je kar 56 neverjetnih let Playboya – več kot 650 številk, več kot 100.000 strani – na dosegu vaših prstov.

V tej zbirateljski zbirki so vse številke ameriškega Playboya natanko takšne, kot so bile natisnjene. Z zbirko dobite vsa nepozabna Playboyeva dekleta, ki jih je v tem obdobju objavil ameriški Playboy, legendarne intervjuje, članke najvplivnejših piscev naše dobe in tudi fascinantne oglase.

Playboy na prenosnem disku

Po zbirki lahko brskate doma ali na poti z osebnim računalnikom PC ali macom. Prenosni disk, ki se napaja prek USB-ja, le preprosto priključite na računalnik (ne potrebujete polnilnika), namestite program Playboy Cover to Cover in začnete brati. Omogočen vam bo takojšen dostop do sleherne strani vseh številk.

Če želite imeti zbirko za 299,95 ameriškega dolarja, obiščite www.PlayboyArchive.com ali pokličite na številko +1 646 805-1699.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri