Visoka priznanja za vinsko klet Dveri-Pax

  • 28.06.2010

Na največjem svetovnem ocenjevanju vin Decanter, ki je v Londonu potekalo od 26. do 30. aprila, je štajerska vinska klet Dveri-Pax osvojila kar 10 prestižnih odličij.

V ta namen so predstavniki vinske kleti Dveri-Pax predstavnike številnih medijev povabili na »partijo golfa« na igrišče Diners golf club Smlednik.

»Golf je sinonim za koncentracijo in prestiž. S takšnimi atributi pa se ponašajo tudi naša vina, zato tudi izbira našega mesta druženja ni naključje« je ob tej priložnosti povedal direktor Danilo Flakus. »Vsa naša vina so tako pridelana z mikroskopsko natančnostjo, veliko znanja, predvsem pa z veliko ljubezni in skrbnosti, čemur dokaz so številna priznanja, katerih upam bo v tudi v prihodnosti še veliko.«

Nagrade

Letos je vinska klet Dveri-Pax na ocenjevanje poslala deset vzorcev svojih vin in prav vsi so bili nagrajeni.

Srebrno priznanje so prejela vina Šipon 2009, Chardonnay Vajgen 2008, Šipon Ilovci 2007, Šipon rumeni muškat - ledena trgatev 2008.
Bronasto priznanje so prejeli Sauvignon 2009, Renski Rizling 2009 in Sivi Pinot 2009, velik ponos kleti pa sta tudi vini Modra Frankinja in Janez, ki sta prejeli naziv vina s priporočilom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri