Utrgani hedonizem v Rovinju

  • 14.06.2013

Nedavno se je Playboy mudil v Rovinju, kjer na samem obrobju prelepega zaliva, streljaj od čudovitega starega mestnega jedra, stoji hotel s petimi zvezdicami Monte Mulini (www.montemulinihotel.com), v njegovem trebuhu pa goste, ki prisegajo na hedonistične gurmanske užitke, razvaja vrhunska restavracija Wine Vault (www.winevault.com.hr).

Wine Vault se ponaša z geslom: Kjer hrana in vino postaneta umetnost. Playboy je šel preverit, ali to drži. Zvezdniški chef Tom Gretić (www.winevault.com.hr/nas_tim/tomislav_gretic) nas je posedel za svojo chef's table, prvo in tudi edino na Hrvaškem.

Do Wine Vaulta se lahko spustite po polžastih stopnicah in uživate v arhitekturi hotela ali pa pohitite z dvigalom. Pridite pripravljeni na užitek (po pravici povedano: pripraviti se ne morete, vse se kreira v danem trenutku), kajti kuharski as chef Tom Gretić ter njegova ekipa pa mojster vin, somelje Stefano Mužino, vas od tam ne bodo izpustili, dokler ne boste od užitka ob spremljavi Led Zeppelinov, U2 ... rekli: "Pridem ŠEEE!" 

Zgodbo o tem, kaj se dogaja za zaprtimi vrati za prvo in edino chefovo mizo (chef's table) na Hrvaškem, lahko na osmih straneh preberete in si jo ogledate na več kot 40 fotografijah v novi številki Playboya, ki vas že čaka na prodajnih mestih širom preljube nam domovine - skupaj z darilom: pravim mornarskim priročnikom, kuharico in pesmarico Morsko prase!

Video Playboy Borut

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri