Ugodne prijave na Ljubljanski maraton še do petka

  • 29.09.2011

Za letošnji 16. Ljubljanski maraton, ki bo 22. in 23. oktobra, se bliža zaključek drugega prijavnega roka - prijava in plačilo startnine v višini 35 EUR se izteče v petek, 30. septembra 2011.

Po tem datumu se bo sicer še mogoče prijaviti vse do 10. oktobra 2011, vendar bo prijavnina v tem tretjem, zadnjem roku, znašala 70 evrov.

Trenutno je na rekreativni tek na deset kilometrov, na polmaraton in maraton prijavljenih že več kot 11.700 tekačev. Skupaj s sobotnimi otroškimi ter mladinskimi programi organizatorji letos pričakujejo med 17 in 18 tisoč udeležencev.

Tudi letos naj bi se največ tekačev odločilo preteči mali maraton (prijavljenih jih je že več kot 5800), organizatorji pa pričakujejo rekordno udeležbo tudi na najdaljši, maratonski razdalji, kjer je že sedaj skoraj 1300 prijav, medtem ko je na rekreativnem teku na deset kilometrov trenutno prijavljenih nekaj manj kot 4600 ljubiteljev teka.

Letošnjo tekašno traso si lahko podrobno preberete na spletni strani www.aktivni.si.

Uradna spletna stran 16. Ljubljanskega maratona: http://www.ljubljanskimaraton.si/

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri