Strastna jahačica Žana v novem Playboyu

  • 09.11.2012

Božanska 26-letna Žana nam je odprla svojo duši in razkazala telo za tokratno naslovnico.

Njeni strasti sta glasba in šport. Tudi dve želji ima. Prva je divji ples v Amnesii na Ibizi, druga je povezana z jezdenjem valov, čemur posveča veliko časa.

Še ena seksi lepotička se je znašla v novem Playboyu. Rebecca Kim Lekše, ki je življenjski preobrat doživela z zmago na slovenskem tekmovanju za miss earth leta 2011 ter nato uvrstitev v finale in odlično deveto mesto na svetovnem izboru na Filipiih.

Med pomembnejšimi zapisi v tej številki nemara najbolj izstopa skok neustrašnega soseda Felixa Baumgartnerja iz stratosfere. Ker pa vemo, da vas bolj zanimajo tozemeljski užitki, v katerih lahko uživate, ne da bi vas na višino 39 kilometrov in nekaj drobiža zapeljal balon s kapsulo, smo vam pripravili kar nekaj prispevkov o vsakodnevnih moških razvadah.

Tu so lepa dekleta Rebecca Kim, Žana, Pamela in Alena, podobe novega vinskega bisera Dveri-Pax v Mariboru in čudoviti Dom penine v Gornji Radgoni, veličastni aston martin, podobe iz Rovinja in zgodba o tem, kako težko je pravzaprav življenje Playboyevega fotografa.

Velkiki Playboyev intervju tokrat z dr. Alojzom Ihanom, doktorjem medicine, specialistom klinične mikrobiologije in profesorjem mikrobiologije na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Pisateljem, pesnikom in piscem esejev. Predvsem o zadnji zbirki z naslovom Državljanski eseji, ki je pred kratkim izšla. O morali in etiki Slovencev, politikih, zdajšnjih, bivših in že minulih, o treznih pesnikih, ki kujejo drugačne rime. In tudi o prostovoljnem cepljenju, ki lahko zahteva tudi žrtve.

Novi Playboy je v prodaji od 9. novembra 2012.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri