Spoznajte novi vrhunski vozni park Tenis Slovenije

  • 25.05.2016

Tenis Slovenija je podpisala pogodbo o sponzoriranju z Avtotehno Vis. Slednja je Tenis Sloveniji priskrbela vrhunski vozni park. 

Avtotehna VIS z vozili opel uradni prevoznik Tenis Slovenija

Uradni vozili Tenis Slovenije sta tako postali nova Opel Astra in Opel Insignia.

Direktor Avtotehne Vis Bojan Muravec je pred prodajnim salonom Avtotehne Vis direktorju Tenis Slovenije Gregorju Krušiču in predsedniku Tenis Slovenije Marku Umbergerju slavnostno predal ključe vozila Opel Insignia. S to predajo je Avtotehna Vis postala uradni prevoznik Tenis Slovenije, uradna vozila Tenis Slovenije pa vozila OPEL.

Nova Opel Astra je februarja letos v Ženevi prejela najprestižnejše evropsko priznanje: Evropski avto leta 2016. Nagrajena Opel Astra in Opel Insignia bosta igralcem, trenerjem in celotni ekipi Tenis Slovenija zagotavljali varno, udobno in zanesljivo mobilnost na poti k novim uspehom.

Na fotografijah iz leve proti desni: direktor Tenis Slovenije Gregor Krušič, direktor Avtotehne Vis Bojan Muravec, predsednik Tenis Slovenija Marko Umberger.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri