Serija nesreč na snemanju

  • 05.11.2008

Snemanje Kvantuma sočutja je zaznamovala serija katastrof. Najhuje jo je skupil kaskader Aris Comnios, ko je na vetrovni cesti ob jezeru Garda v severni Italiji izgubil nadzor nad vozilom.

(Foto: Arhiv AML)

Hudo si je poškodoval glavo. S helikopterjem so ga morali odpeljati v bolnišnico v Veroni, kjer so ga operirali.

Bolje jo je odnesel neki drug kaskader. Med avtomobilskim pregonom, ko ga je v Bondovem astonu martinu preganjal tovornjak, ga je z ozke ceste med hudim nalivom odneslo v že omenjeno jezero Garda. Kaskader je sam priplaval do obale in je bil le lažje poškodovan.

Kadar jim niso zagodli vreme in avtomobili, pa so imeli ustvarjalci težave z domačini. Ko so film nekaj dni snemali v Boliviji, jih je bolivijska vlada kritizirala, ker so njihove državljane predstavljali preveč stereotipno, medtem ko so snemanje v Čilu morali za krajši čas ustaviti, ko je župan mesta Baquedano izvedel, da prizore, ki se v filmu odvijajo v Boliviji, snemajo v Čilu.

Med Čilom in Bolivijo se je namreč pred 125 leti vnela vojna, ki je marsikdo do danes še ni pozabil – mednje sodi tudi župan Carlos Lopez, ki so ga morali celo aretirati, ko je s svojim avtom zapeljal naravnost na prizorišče snemanja filma.

vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri