Samsung Gear 2 in Gear 2 Neo

  • 25.02.2014

Samsung je predstavil nova pripomočka Gear 2 in Gear 2 Neo, ki bosta ponesla svobodo, priročnost in eleganco prenosljivih naprav na novo raven. Samsungova Gear 2 in Gear 2 Neo nudita uporabnikom še večjo povezljivost in popolnoma integriran pristop v napravi, ki se zlahka prilagaja osebnemu slogu.

(Foto: Samsung)

4 fotografije v galeriji

»Samsung ostaja na vodilnem položaju na področju prenosnih naprav, ki se popolnoma zlijejo z življenjem uporabnika s pomočjo povezljivih lastnosti, možnostmi stilskega prilagajanja in bogatim ekosistemom aplikacij,« je pojasnil J. K. Shin, generalni direktor IT in mobilnih naprav pri družbi Samsung Electronics. »Z napravama Gear 2 in Gear 2 Neo smo nadgradili vse, kar je bilo uporabnikom všeč pri prvem modelu Gear, in jim s tem ponudili mobilno svobodo v vsakdanjem življenju brez primere.«

Naslednja generacija mobilne svobode

Samsung je z Gear 2 in Gear 2 Neo naredil ogromen napredek. Obe napravi se ponašata z lahkim dizajnom in prestižno zunanjostjo, ki je v koraku s sodobnimi trendi.

Kamera je tokrat vgrajena v glavno ohišje in ne v zapestni pašček, zato je Samsung Gear 2 še tanjši in elegantnejši. Uporabniki bodo lahko sedaj uskladili videz svojega prenosljivega dodatka s svojim modnim okusom za oblačenje, saj so paščki Gear 2 na voljo v sofisticirani črni, zlatorjavi in oranžni barvi, paščki Gear 2 Neo pa bodo na voljo v črni, kavno-sivi in oranžni barvi. V skladu z osebnim okusom je možno prilagajati tudi ozadje zaslona ter obliko in pisavo prikaza ure.

Gear 2 in Gear 2 Neo sta priročna sopotnika, saj omogočata sprejem in zavrnitev dohodnih klicev ter sporočil, obenem pa nudita takojšnja obvestila o opcijah, ki si jih uporabniki glede na dejavnosti nastavite po svojih željah in preferencah.

Obe napravi sta še bolj vpeti v vsakdanje življenje, saj sta opremljeni z več samostojnimi funkcijami kot predhodnik. Z njima lahko nadzirate elektronske naprave, kot je televizor, kar omogočata aplikacija WatchON Remote in na napravi vgrajen IrLED senzor. Nov dodatek je tudi samostojen predvajalnik glasbe z Bluetooth slušalkami, zato lahko uporabniki pustite svoj pametni telefon doma in na poti še vedno uživate v svoji priljubljeni glasbi.

Napravi lahko uporabljate tudi kot osebnega trenerja, saj z njima nadzirate srčni utrip ter ustvarite lasten režim treninga, s tem pa izboljšate splošno počutje.

Še ena pomembna prednost novincev Gear 2 in Gear 2 Neo je, da ju lahko povežete s celo paleto Samsungovih naprav in dostopite do bogatega ekosistema aplikacij, saj sta prva prenosljiva dodatka, ki delujeta na operacijskem sistemu Tizen. Tako Gear 2 kot Gear 2 Neo bosta ob izidu kompatibilna z več kot ducat Samsungovih pametnih telefonov Galaxy.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri