Preženite pomladno utrujenost

  • 03.05.2010

Pomlad nezadržno kliče po lahkotnejših kulinaričnih dobrotah in tudi po lahkotnejših oblačilih naših boljših polovic. Dobra novica za vse, ki obožujejo takšno in drugačno razvajanje svojih čutil.

(Foto: Ivana Krešić)

Zato so nam v restavraciji Pri Levu pripravili okusno solato iz špargljev, sezonske zelenjave in okusnih spomladanskih cvetlic. Kot nalašč za romantično večerjico v dvoje.

Preliv za solato

* kisla smetana
* feta sir
* majoneza
* sol in poper
* sok limone
* oljčno olje
* peteršilj
* fino zmleti spodnji del špargljev

Omaka

* rumenjaki
* sok limone
* oljčno olje
* žafran
* sol in poper
* zelenjavni fond

Solata

* naribane bučke
* rdeča redkvica
* solatni miks (rukola, berivka, mlada špinača, motovilec)
* šparglji
* spomladansko cvetje

Vino

* sauvignon Čarga

Idejna zasnova: restavracija pri Levu/Hotel Lev

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri