Playboy & film Projekt X nagrajujeta

  • 10.04.2012

V naslednjih dneh in tednih bomo na spletnem Playboyu poizkusili s prav posebnim nagradnim izzivom, ki bo enega od srečnih izbrancev nagradil kar dvakrat.

(Foto: Projekt X)

13 fotografij v galeriji

Pa pojdimo lepo po vrsti!

V prvi fazi našega nagradnega izziva bomo med prijavljenimi v izziv izbrali pet srečnežev - in vsakega od njih obdarili z dvojnimi vstopnicami za ogled premiere komedije Projekt X.

Premiera filma Projekt X bo 26. aprila ob 20.00 uri v ljubljanskem Koloseju.

Od vseh petih, ki jih bomo na ta dan poslali v kino, bomo v naslednjih nekaj dneh pričakovali nekaj v zameno. Od njih bomo namreč želeli kratko (ali daljšo), vsekakor pa lastno recenzijo (oz. mnenje) videnega filma.

Da se bo izbrancem pisanje recenzije izplačalo, bomo med prejetimi prispevki, ki jih bomo naknadno na spletu tudi objavili, po našem mnenju najboljšo tudi nagradili. In sicer s:

  • promocijskim fotoaparatom za enkratno uporabo in promocijsko majico filma Project-X!


Skratka, nekdo od sodelujočih bo torej nagrajen kar dvakrat: z brezplačnimi dvojnimi vstopnicami in ličnimi promocijskimi kosi filma.

Prijavite se na Pb in Projekt X izziv!

Vse, ki bi šli v kino in vam pri tem ne bi bilo pretežko spisat še kratko osebno mnenje (pohvalo ali kritiko) o videnem filmu, naprošamo, da se nam najkasneje do 23. aprila javijo na playboy.nagrade@adriamedia.si (v naslov zapišite: Projekt X).

Zapišite (stavek ali dva bosta dovolj), zakaj vam po ogledu filma res ne bo preveč težko spisat še recenzije filma in nam jo s taisto spletno pošto tudi poslati po ogledu filma (za recenzije boste imeli čas od 27. aprila do 8. maja). In pa: ne pozabite pripisati osnovnih podatkov: ime, priimek, naslov in telefonsko številko.

Še beseda ali dve o filmu

Projekt X

Žanr: komedija

Trije na videz anonimni dijaki zadnjega letnika srednje šole – Thomas, Costa in J.B. – se skušajo naposled uveljaviti in postati znani. Imajo dovolj nedolžno zamisel: Priredimo zabavo, ki je ne bo nihče pozabil, in posnemimo vse na kamero…

Toda na to zabavo jih ne bi moglo pripraviti nič; govorice se razširijo kot požar, sanje so uničene, kartoteke nič več čiste in rodijo se nove legende. Projekt X je opozorilo vsem staršem in policistom.

Nima Nourizadeh se prvikrat preizkuša kot režiser; povsem neznane igralce so nabrali prek vseameriškega natečaja: Thomas Mann, Jonathan Daniel Brown, Oliver Cooper, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Alexis Knapp in Miles Teller (Footloose). Produciral je Todd Phillips (filma The Hangover), Joel Silver, Scott Budnick, Andrew Rona, Alex Heineman in Marty P. Ewing so bili izvršni producenti. Scenarij sta napisala Matt Drake in Michael Bacall po zgodbi slednjega.

Vsi dogodki, prikazani v filmu, so izmišljeni. Vse kaskaderske točke so izvedli igralci v nadzorovanem okolju. Nihče naj ne poskuša posnemati ali ponoviti katerega koli od prizorov, kaskaderskih točk ali splošnega dogajanja, prikazanega v filmu.

Projekt X

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri