Parfum Clive Christian no. 1: Dišava najbogatejših

  • 23.05.2011

Leta 1999 je modna znamka Clive Christian prevzela najstarejšo britansko parfumerijo The Crown Parfumery, znano predvsem po 135 let starem dogodku – kraljica Viktorija jo je tedaj blagoslovila s krono v znamenje izjem­­ne kakovosti in dosežkov v britanski monarhiji.

V duhu ohranjanja najvišjega standarda pri izdelavi dišav so se parfumerji Clive Christiana odločili izdelati parfum Clive Christian no. 1, ki vsebuje najredkejše in najdragocenejše naravne sestavine.

Moška izvedba se bohoti z antično indijsko sandalovino in arabskim jasminom, kar daje tej unikatni dišavi prepoz­naven karakter. Posledično je no. 1 najdražja dišava na svetu: standardna 50-mililitrska raz­ličica v pršilu je na voljo za 495 evrov, parfumska esenca v 30-mililitrski stek­lenički iz Baccaratovega kristala pa je za 3100 evrov. Tista v 400-mililitrski kristalni steklenički, okrašena s 24-karatnim zlatom in diamantom, je bila izdelana v poklon britanski kraljici in stane udarnih 151.300 evrov, zato je zapisana tudi v Guinnessovi knjigi rekordov. Elton John si je privoščil clive christiana v steklenički, izdelani v obliki klavirja, in za ta poklon samemu sebi odštel 140 tisoč evrov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri