O Toyotinem hibridu se je pisalo vse do zmagovalnega bloga

  • 27.07.2015

Toyota in Avto magazin sta postavila zanimiv izziv - odpeljite se s Toyotinim hibridom in o tem napišite blog. Izbrani amaterski pisci, ki so se peljali s Toyotinim hibridom, so znali o tem doživetju podeliti kar nekaj besed.

Toyotin hibrid z zmagovalnim blogerjem (Foto: Iztok Kovačič)

Toyota Prius Hybrid in Plug-In Hybrid sta ikoni hibridne tehnologije. Da bi kar iz ust vsakodnevnih voznikov izvedeli, kako se počutijo, ko po slovenskih cestah hitijo v teh simpatičnih mešančkih, so pri Avto magazinu pripravili prav poseben izziv - pet testnih voznikov, ki jih je iz premnogih prijav izbrala strokovna komisija, je Toyotin hibrid peljalo na izlet, svoje izkušnje pa so zapisali v ekskluzivnih hibridnih blogih.

Na kaj so bili testni vozniki pozorni? Seveda jih je zanimala varčnost vožnje s takšnim avtomobilom, zato jih je nizka poraba goriva, ki je ostala nizka tudi med preklapljanjem v elektriko, izredno navduševala.

Spet drugi so bili prijetno presenečeni nad tihim delovanjem motorja. "Pozneje se navadiš, da pogledaš na zaslon, če avtomobil res že deluje, ker se čisto nič ne sliši," je zapisal eden od testnih voznikov in blogerjev.

Ali kot je simpatično povzel eden od blogerjev, ki je odlično ocenil avtomobilovo neslišnost, zanesljivost, tehnološko naprednost in celo navpadljivost: "Še Batman bi vozil hibridno Toyoto!"

Najbolj uspešen bloger med izbranimi vozniki je po mnenju žirije tega izziva postal Iztok Kovačič, ki je prejel dodatno 14-dnevno uporabo Toyotinega hibrida ter tablični računalnik.

Njihove prigode in dogodivščine, od prejema avtomobila, preko privajanja na avtomatski menjalnik, do užitkov pri menjavanju med gorivom in elektriko, so vestno zbrane na blogerskem oddelku Avto magazina, da se boste lahko ob branju zabavali tudi vi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri