Ni žara? Nič hudega

  • 18.06.2015

Prepojite svojo hrano z dimom z uporabo tega kuharskega trika.

(Foto: promocijsko gradivo)

Užitki spokojnega pečenja nad tlečim lesom gor ali dol, resnica je pač takšna, da ima malo moških čas, da bi pripravili žar vsakokrat, ko si zaželijo hrane, navdihnjene z vročim poljubom hikorija ali meskita. Ker poletje še ni čisto pred vrati, pojemo hvalo dimni pištoli.

To orodje, izjemno preprosto za uporabo, so trgu predstavili pametni možje Polysciencea, omogoča pa vam, da hitro dodate dimno aromo toplotno obdelani ali hladni hrani. Pištolo preprosto napolnite s ščepcem lesenih trščic (kozarci aromatiziranega lesa so priloženi), vklopite jo in vbrizgajte dim v hrano po vaši izbiri: na primer v lonec s sušijem ali vrečko pečenih carnitas. Počakajte, da se hrana prepoji, in voil – aroma po dimu brez kakršnegakoli ognja.

Dimna pištola deluje na baterije AA in izboljša okus hrane v le nekaj sekundah (ok. 92 EUR, polysciencecu­linary.com)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri