Nepričakovani blagoslov

  • 30.04.2008

Ruski nočni klub Studio 74 ima blagoslovljeno plesišče! Zakaj se je za to odločilo vodstvo kluba ni znano, njihov komentar je le, da so želeli nadgraditi atmosfero. Tako je oče Nikolay v klubu izvedel tradicionalno ceremonijo, vključno z molitvijo in škropljenjem blagoslovljene vode. Lokalne televizijske postaje so snemale dogodek.

(Foto: shutterstock)

A se je žal kmalu ugotovilo, da je Studio 74 striptiz klub. In ko je to izvedela Cerkev, je sledil škandal. Oče jo je sicer dobro odnesel, saj so določili, da je bil pretkano zapeljan v blagoslovljenje striptiz kluba, za katerega je bilo v osnovi rečeno, da je le plesni klub. Še več, ubogemu Nikolayu, ki sicer živi v oddaljeni vasici, so rekli, da bo blagoslovil trgovino. Ko je revež videl mize, je mislil, da je prostor pač kavarnica.

"Očetu Nikolayu smo takoj povedali, da gre za nočni klub. Sploh pa ni blagoslovil prostora, ampak samo plesišče," se sedaj izgovarjajo lastniki.

Več o tem pa v Pravdi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri