Na grad, vrli jedci

  • 29.10.2010

Predolgo smo jo čakali, zdaj jo končno imamo. Gostilno na gradu namreč, pristen gurmanski kotiček Ane Roš in Valterja Kramarja iz kobariške Hiše Franko ter Popeta iz ljubljanskega Asa.

(Foto: promocijsko gradivo)

6 fotografij v galeriji

Sprva nas je gnala radovednost, a razlog, zakaj smo se komajda pred nekaj tedni na hrib nad prestolnico povzpeli večkrat na teden, so preproste, okusne jedi, izbrane sestavine, dnevna presenečenja in nadvse spodobne cene.

Ob brusketah iz rženega kruha s kandiranim paradižnikom in planinsko skuto smo zadovoljno cmokljali prav vsakič, rezine govejega jezika s hrenom so spominjale na najboljše obede v Skaručni, z bobiči ali jesensko joto pa smo bili Kranjci tudi na deževen dan vsaj malo bliže Primorski.

A kaj bi vam pravili o ocvrtih perutničkah, divjačinskem golažu ali postrvi z mandeljni! Na grad, vrli jedci! In nikar ne odidite, ne da bi okusili kobariških štrukljev. Dobri so, kot bi jih naredila kaka mila babica.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri