Movember - mesec, ki spremeni obraz moškega zdravja!

  • 31.10.2014

Globalna dobrodelna kampanja, ki nas vsako leto novembra opomni na pomen zdravja za moške. Movember ni le osveščanje ampak predvsem poziv k akciji.

Moški tako prvi november začnejo sveže obriti in nato do konca meseca puščajo spremembo na svojem obrazu – brke. Cilj te spremembe je dvig zavesti o pomembnosti zdravja, preventive in zgodnjega odkrivanja raznih oblik raka, predvsem raka prostate.

Hkrati je namen movembra tudi zbiranje sredstev, ki se jih donira za raziskave in razvoj področja zdravljenja raka prostate. Letošnjemu movembru se pridružuje tudi Gntlmn STL v sodelovanju z Uredništvom pričesk – Robert, kjer se bo vse novemberske prihodke na račun urejanja brkov in brade, skupaj z zbranimi prostovoljnimi prispevki, doniralo Onkološkemu inštitutu Ljubljana.

Donacija bo namenjena nakupu boljših monitorjev za potrebe načrtovanja brahiradioterapije. Če bodo zbrana sredstva presegla to potrebo, bo preostali znesek prispevan k sredstvom za izobraževanje enega izmed zdravnikov, ki se ukvarjajo z zdravljenjem raka prostate, v uveljavljenem centru v tujini.

Spremenimo obraz moškega zdravja.

Sodeluj. Prispevaj. Spremeni.

  • Sodeluj.

Pustite spremembo na svojem obrazu in s tem širite idejo movembra med vse poznane in nepoznane.

  • Prispevaj.

Moški si lahko uredite brke ali brado v Uredništvu pričesk. Celotni znesek gre namreč v donacijo. Lahko pa se le ustavite s kakšno spodbudno movembersko mislijo in prostovoljno prispevate poljubni znesek v movemberski zbiralnik.

Oziroma z nakazilom na ONKOLOŠKI INŠTITUT LJUBLJANA, ZALOŠKA CESTA 2, TRR: 01100-6030277797, SKLIC 00 922007

  • Spremeni.

Začnite pri sebi. Bodite sprememba.

Več informacij na www.GntlmnSTL.com/movember

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri