'Kuharska' knjiga Medium Raw

  • 10.09.2010

Kar desetletje je že mimo, odkar je Anthony Bourdain spisal prvo kuharsko knjigo. Njegov Kitchen Confidential je ob prelomu tisočletja požel vsesvetovno slavo in Bourdain se je iz newyorškega chefa prelevil v globalno televizijsko zvezdo.

(Foto: promocijsko gradivo)

In medtem ko je s prvim delom napisal nekak­šno kuharsko biografijo, je v Medium Raw spregovoril o spremembah, ki so doletele njegovo življenje, a tudi gostinstvo in kulinariko. Zanimivo čtivo, čeravno nekoliko manj dražljivo, kot je bilo prvo ali denimo drugo, A Cook's Tour.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri