Jadralno prvenstvo Istra Challenge 2012 že v teku na slovenski obali

  • 29.10.2012

Ljubitelji jadranja pozor: slovenska obala do konca novembra gosti kar štiri jadralne dogodke, vključujoč Ista Challenge 2012.

(Foto: Marina Portorož / www.marinap.si)

Kmalu se bo odvila 2. etapa jadralnega prvenstva ISTRA CHALLENGE 2012 v organizaciji Jahtnega kluba Portorož. To bo le ena od štirih jadralnih prireditev, ki jih bo Marina Portorož gostila hkrati, in sicer:

  • 10. zaključna regata 2012 za 1. Memorial Francija Stresa
  • IRC mednarodno odprto jesensko prvenstvo ISTRA CHALLENGE 2012
  • Državno prvenstvo Melgels 24 in Elan 210 v organizaciji JK Pocodebon
  • Halloween 2012 Optimist Cup v organizaciji JK Pirat

Prireditev ISTRA CHALLENGE vključuje 6 polnih jadralnih dni in 15 preizkušenj v jadralnem polju. Prva etapa se je odvila pretekli vikend, 2. etapa bo 10. in 11. novembra, tretja pa 24. in 25. novembra.

Ob zaključku bo v Restavraciji portoroške Marine organizirana še modna revija priznane modne oblikovalke Chiare Boni.

Na slovenski obali bo do konca novembra tako zelo pestro. Jadralni navdušenci bodo lahko uživali v številnih dogodkih, organizatorji pa zatrjujejo, da bodo prireditve kot veliki praznik jadranja na slovenske obali. Udeležba je namreč izjemna: 500 aktivnih jadralcev na 80 jadrnicah v razredih Open, IRC, ORC, Melgels in 80 manjših v razredu Optimist.

Ni naključje, seveda, da prav letos Marina Portorož praznuje tudi svoj 30. rojstni dan. Bolje, ga ne bi mogli praznovati.

Za več informacij o Istra Challenge 2012 in ostalih dogodkih kliknite tukaj.

Za ogled Marine Portorož kliknite tukaj.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri