Ibiza + Playboy = Ritchie Hawtin

  • 02.06.2009

V nabito polnem ljubljanskem klubu Inbox, v katerem je VIP-območje obvladoval Playboy in z njim naše zajčice, smo bili v soboto priča pravemu dogajanju ekipe People from Ibiza.

(Foto: Jasmina Haskovič)

2 fotografiji v galeriji

Ritchie Hawtin je kot pravi zvezdnik nastopil okoli pol četrte ure zjutraj in množica, ki je nestrpno pričakovala njegov nastop ? popestril ga je z odličnim živim igranjem električne violine in z bobnarjem, napravljenim v hudiča ? ga je sprejela z odobravanjem, vpitjem, žvižganjem in norim poskakovanjem.

Ritchie je še enkrat dokazal, da je daleč pred drugimi, da je povprečje zanj nekaj, kar ga ne zanima, in da je glasba tisto, na kar gleda vizionarsko ter s ciljem zadovoljiti še tako zahtevnega obiskovalca zabave ? pa naj bo to v njegovem rezidenčnem klubu Amneisa na Ibizi ali v na sobotni dan precej hladni Ljubljani, ki pa je bila v Inboxu razgreta do skrajnih meja.

Playboyu se je tako pridružilo na stotine ljudi, ki so imeli čast uživati v elektronski »zmešnjavi« največjih ta trenutek in celo sam Hawtin je ob vseh vzpodbudah pokazal odobravanje dogajanja na plesišču.

Tekst: DonFelipe

Foto: Jasmina Haskovič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri