Gurmanska jajca

  • 07.10.2008

Izšla je nova multimedijska knjiga receptov, osredotočena izključno na pripravo teh in onih ... testisov.

(Foto: PR)

Naslov je precej na prvo žogo The Testicle Cookbook: Cooking With Balls, v knjigi pa so recepti iz vseh sort jajc – tistih med nogami, da ne bo pomote. Praženi testisi, pica s testisi, celo jajca na žaru in tako naprej.

"Vsi testisi so užitni – razen človeški, seveda," trdi avtor knjige, ki je Srb. Ljubomir R. Erović, mojstrski kuhar z jajci, je s svojimi recepti požel svetovno slavo. Njegov recept za pito s testisi se recimo začne takole: "Testise umivajte od 30 do 45 minut."

Čakamo na prvega blondinca, ki bo stavek razumel narobe, no, bo pa imel zelo umito mednožje.

Več podrobnosti v The Daily Mail.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri