Film: Paranormalno

  • 09.12.2009

Nekateri filmi še vedno prestrašijo. Tudi brez velikega budžeta.

(Foto: PR)

Smisel prave grozljivke je iskanje našega ponotranjenega strahu, neke aktualne tesnobe, ki jo potem manifestira veliko platno. Paranormalno se loti strahu pred temo, projekcije širšega strahu pred neznanim, ki se v tej zgodbi udejanja kot tisto nekaj, kar zaropota, ko že skoraj spimo. Saj poznate to nadležnost, ko v hiši ponoči vlada čista tišina, dokler nekaj ne zaropota, poči ali zašelesti.

V primeru para, ki se je naselil v novo hišo, ta zvok ni nič kaj nedolžen. Še več, verjameta, da se v hiši ponoči nekaj dogaja. Da bi dobila prave dokaze, čez noč pustita prižgano kamero, ki snema dogajanje v spalnici, v kateri spita. In zjutraj je kaj videti.

Hiša je epicenter paranormalnega, problem, ki se pojavi, pa je poiskati ustrezno pomoč. Medtem pa mi, gledalci, doživljamo lastne strahove v minimalistični upodobitvi nečesa, kar se skriva v temi, ko ugasnemo luč. Film, ki vam bo zagotovo ukradel nekaj trdnega spanca.

Paranormalno prihaja na redni kinospored 10. decembra, prej pa si oglejte še napovednik na uradni strani: Paranormal Activity.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri