Elegantna sablja za šampanjec

  • 10.04.2015

Praznovanj nikoli ne zmanjka. Obletnice in rojstni dnevi, diplome in izpiti, oplojevanje in rojevanje. Vedno se najde kakšen razlog, da teče opojna penina.

Sablja za šampanjec

Zato je morda čas, da se jo naučite odpirati kot profesionalci. Skandinavska znamka Menu ponuja elegantno sab­ljo champagne sabre (130 €), izdelano iz poliranega nerjavnega jekla, ki vam omogoča, da penino odprete tako dramatično, da bodo vsi naokoli pozabili, zakaj jo sploh pijejo. Navodila so priložena. Upamo.

Sorodni članki

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri